Kërko dhe rezervo fluturime online

Sistemi ynë i rezervimit ju ofron mundësi që në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe të lehtë, të përzgjidhni fluturimet dhe t’i rezervoni ato direkt online. Sistemit i rezervimit do t’ ju përcjell në mënyrë të sigurt hap pas hapi deri tek realizimi i rezervimit. “Biletën” tuaj, respektivisht numrin e rezervimit me të cilin ju do të vini tek sporteli në ditën e fluturimit, mund ta pranoni sipas dëshirës tuaj, përmes e-mailit ose përmes SMS.

> Rezervoni online tani

Contact Center 24 h
 • Zvicer
 • +41 44 2211917
 • Gjermani
 • +49 211 162503
 • Itali
 • +390 240 708009
 • Belgjikë
 • +32 2 8080962
 • Francë
 • +33 4 26033285
 • Austri
 • +43 720 881473
 • Britani e m.
 • +44 203 3189435
 • Kosovë
 • +381 38 222099
 • Maqedoni
 • +38 92 5111212
 • Suedia
 • +46 40 645 3560
 • Danimarka
 • +45 70 142 278
 • > Air Prishtina në qytetin tuaj me tarifa lokale

Air Prishtina. Your best way home.

Ne sot jemi ofruesi kryesor i fluturimeve të rregullta dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni. Në fillim si Reisebüro Prishtina, ndërsa duke filluar nga 01.01.2005 si Air Prishtina, tash e 3 dekada në shërbejmë si urë lidhëse e familjes dhe vendlindjes. Ne ju ofrojmë linja të rregullta, nga selia jonë kryesore në Zvicër si dhe gjithashtu nga shume vende tjera në Europë. Qëllimi ynë kryesore është të plotësojmë dëshirat e konsumatorit tonë për të udhëtuar dhe që shërbimet tona të jenë kompatibile me çmimin e paguar.

Ne ende synojmë që te mbesim ofruesi kryesor i fluturimeve për në Kosovë dhe Maqedoni dhe gjithashtu synojmë të forcojmë pozicionin tonë pavarësisht nga konkurrenca e ashpër. Duke përzgjedhur me kujdes partnerët tanë, ne, në këtë mënyrë sigurojmë që në të gjitha kategoritë e çmimeve të ofrojmë një standard të kualitetit të lartë dhe të sigurojmë pavarësinë tonë si një ndërmarrje e posaçme me rrënjë të forta rajonale. Zbatimi i besueshëm i fluturimeve, cilësia e lartë për vlerën e paguar, stafi miqësor dhe kompetent janë baza e suksesit tonë të qëndrueshëm dhe pozitës udhëheqëse në treg.

Për shumë vite ne bashkëpunojmë me kompani ajrore të mirënjohura dhe të suksesshme si ajo e Swiss, Edelweiss Air ose SAS duke siguruar kështu standardet tona të cilësisë së lartë, besueshmërinë dhe sigurinë. Përmes partneritetit tonë strategjik me kompaninë ajrore Belle Air Europe e cila ofron shërbime me çmim të ulët, në këtë mënyrë ne i ofrojmë vazhdimisht konsumatorëve tanë një nivel të çmimit më të favorshëm dhe një zgjerim të rrjetit të fluturimeve për në Prishtinë nga 12 destinacione në Europë si dhe një kapacitet më të lartë të transportit.

Tek Air Prishtina ne kombinojmë organizimin efiçent me kualitet të lartë të këshillimit, mbështetjes dhe trajtimit. Bashkëpunëtorë të cilët zotërojnë disa gjuhë të huaja, të cilët janë të specializuar për fluturime nga shumë destinacione të ndryshme të Europës për në Kosovë/Maqedoni janë personat tuaj kontaktues për të gjitha pyetjet. Pa marrë parasysh se çfarë lloj udhëtimi do të jetë, qoftë kjo vizitë familjare, një udhëtim zyrtar apo thjesht vetëm një pushim, ne jemi të vetmit që mund t’ju këshillojmë në mënyrë kompetente dhe sa më gjerësisht.

Për të bërë fluturimin/udhëtimin tuaj sa më të rehatshëm në përdorim mjete moderne te komunikimit (Telefon, Internet, email, SMS) dhe ju ofrojmë shërbime të shumta si Call Center 24 h, Web-Check-in dhe E-Bileta. Një sistem rezervimi online profesional, ju lehtëson juve që të gjeni fluturimin më të mirë për ju, ta rezervoni atë direkt dhe ta bëni pagesën përmes një sistemi të sigurt.

Në përzemërsisht i falënderojmë klientët tanë për besimin e treguar. Klientët tanë të rregullt, numri i të cilëve është vazhdimisht në rritje e sipër, i falënderojmë për rekomandimet e bëra për fluturimet tona. Besimi i juaj ndaj ndërmarrjes, ndërmarrjes e cila ende jeton me frymën e Bexhet Sallahut, konsiderohet si një mirënjohje e veçantë.