• Your best way home.

  Shijojeni verën në shtëpi!

 • Your best way home.

  Kurseni në çdo fluturim me Air Prishtina Card!

 • The freedom of travelling!

  Shijoni një kafe një Cyrih!

 • The freedom of travelling!

  Zbuloni arkitekturën e re në Dyseldorf!

Të paguani fluturimin tuaj lehtë dhe sigurt
> Transferim i shpejtë
> Përmes Kredit-kartelës

> Përmes faturës
Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek Air Prishtina
> Me të holla të gatshme në
zyrete ose sportelet e Air Prishtina në Aeroporte.
> Online buchen, bar bezahlen

Fluturime për në Prishtinë

sq: Flug nach / von sq: Preis
> Veronënga EUR 79,00
> Milano-Bergamonga EUR 79,00
> Shtutgartnga EUR 59,00
> Mynhennga EUR 79,00
> Basel-Mulhousenga CHF 69,00
> Cyrihnga CHF 79,00
> Dyseldorfnga EUR 79,00
> Gjenevënga CHF 100,00

Fluturime tjeranjë drejtimshe inkl. Taxat

Fluturime për në Shkup

sq: Flug nach / von sq: Preis
> Dyseldorfnga EUR 49,00
> Cyrihnga CHF 79,00

Fluturime tjeranjë drejtimshe inkl. Taxat


Fluturime nga Prishtina

sq: Flug nach / von sq: Preis
> Veronënga EUR 79,00
> Shtutgartnga EUR 79,00
> Cyrihnga CHF 89,00
> Basel-Mulhousenga CHF 99,00
> Milano-Bergamonga EUR 99,00
> Mynhennga EUR 99,00
> Dyseldorfnga EUR 99,00
> Hamburgnga EUR 139,00

Fluturime tjeranjë drejtimshe inkl. Taxat

Fluturime nga Shkupi

sq: Flug nach / von sq: Preis
> Cyrihnga CHF 79,00
> Dyseldorfnga EUR 99,00

Fluturime tjeranjë drejtimshe inkl. Taxat


Shërbime hotelierie
Shërbime hotelierie
Shërbime hotelierie
Shërbime hotelierie
Makinë me qira (Rent a car)
Makinë me qira (Rent a car)
Shërbime hotelierie
Shërbime hotelierie

 Follow me!

Qendra e kontaktit

Rezervoni me tarifa lokale

Cyrih

+41 44 221 19 17

Numra të tjerë telefonik

Gjithmonë të gatshëm për të startuar

 Shfrytëzo të gjitha ofertat tona përmes

 aplikacionit